Vet inte varför men jag kanske ska sluta blogga ;(

Men det är inte säkert ännu också har jag tappat läsare men det kan man ju förstå :)! När man inte bloggar så är det väll klart att ingen vill läsa bloggen :( Men hursom helst börjaar jag att blogga igen på Måndag. för då har jag mer att skriva om så vi ses på måndag och en ny vecka... ^^

hehe


Uppdateringen kass I know... :(


Första videoinlägget på min nya videokamera ^^


Tråkig dag!

Idag ska jag bara plugga sedan har jag varit ute med Lurvis i koppel jag ska lägga upp filmen på bloggen, hon vill alltid vara med !! Så söt hon är ;) <3! fast envis det kan man lungt säga att hon är!! ^^ Igår var jag med Alva, Elvira och Frida det var super mysigt eller hur man säger vi snackade och lyssnade´på muisk supper niiice :D Idag lovar jag att det kommer upp några filmer ska bara importera :D!
Men jaaa nu ska jag se på jag saknar dig så hejdå :)

Videoblogg..

Det är flera filmer som ska laddas upp förlåt att det tar en sån tid ;( Imorgon ska jag nog vara med Alva , Elvira och Frida, det ska bli skojigt :)! Annars ska jag inte göra så mycket mer göra några läxor... :( Imorgon ska jag läsa 10 kapitell i min bok tror jag ;(! inte så värst kul men det måste göras :( Behöver inte säga mer för ni är nog inte så intresserad vad jag har för läxor O_O Imorgon lovar jag att en video bloggkommer upp men nu måste jag gåå sååå bye bye! ;)
Suddig bild men har typ inga andra bilder :(

Hejsan!!

Japp, jag lever om ni undrar!
Igår bloggade jag inte för då åkte vi och hämta min videokameraa!! :D Jippii så nu är den äntligen hemma det kommer att komma en videblogg snart så ni vet ;) Idag har jag varit med Alva och Elvira det var super kul!! :D!! Det kommer att komma upp en video en friends video allså för att vi ahr kännt varandra så länge därför ville vi göra en sådan video!! Så den kommer även också upp på bloggen!! :D Sedan på fredag ska jag börjar med en annan sak! I stället för hiss och diss för det glömmer jag typ hela tiden bort så varrannan fredag ska jag visa vad jag har haft för kläder och lite smink och såå :)!! För is tället för att jag ska göra Look of to day så gör jag Look of the week eller hur det nu stavas :P! För annars känns det som att jag härmar alla andra så :( Men nu ska jag ng plugga lite inför imorgon såå bye bye ;)
P.s inte världens finaste bild men aja ;)

Sorryyy..

Att jag inte bloggade det var som mycket som hände igår ;)
Tävlingen gick superbra och tur med vädret hade vi oxå , Super kul dag med Emelie och Emila helt enkelt!! :D Så det var kul! ;)
Resultatet :
Blixten gick det jätte bra för så jag tror närsta tävling jag ska tävla Lätt ny med honom ,Han gick på 1+1 ;) Då kom  han 6/11 Det var lite slarvfel han gjorde ;) hihih
 
Och även nästa tävling ska Lurvis också tävla faktist , Ska bli kul att se hur det går för henne då! Och sedan när jag kom hem så ringde Emma och frågade om jag ville komma till henne så jag var där en super kort stund och Olivia var även där ;) Så det var kul att snacka lite med dom ;)
 
Idag: Så är jag ju ledig studiedag :D Så det är skönt!! Har nyss städat kaninernas bur :)! Snart så hopaps jag på att en tjej ska ringa från media markt och om hon gör det så ska vi åka och hämta min kamera :D!! Och där efter ska jah till Emma och Olizz (Olivia)!  Och vi kanske ska åka till stuvsta :)!! Också kanske lilla Saga kommer oxå ^^! Men ja sedan klockan 16.00 typ så ska jag kanske gå hem till Saga eller så går hon hem till mig för ssedan drar vi till Teatern :D!! Ochdå ska vi läsa manus!!!!!!! :D
 
 
Så det var lite om min dag :D p.s Jag bloggade inte heller igår för att min dator är innne på lagning :(

Godmorrgon!

Idag vaknade ja klockan 6 tror jag det var! Jag är lite konstig först när det är skoldagar då orkar jag inte gå upp och sedan när det inte är skoldagar så går jag endå upp 6 -.-  Idag blir det plugga lite igen har ganska mycket läxor tycker jag :((( Jag tycker det är dåligt att vi har läxor över helgen ;( Idag ska jag troligtvis ut och plocka svamp om det är fint väder sedan på kvällen ska vi på midag hos min farmor det ska blii kul!! ;) Imorgon är det tävling det ska bliii kul att tävla och att få träfffa Emelie igen ;)
Ganska korta inlägg nu mn ni får nöja er har typ inget att skiva om :(
 

It´s Friday!

Så himla skönt plus att vi har studiedag på måndag oxå så det blir tre dagars helg istället för två :P Det blir mycket mycket skönare ocksåå :) Sedan ska det bli så himla kul ihelgen på söndag så ska jag ju tävla det ska blii super kul! ;) Och sååå ska kommer min kamera hem till min mamma för vi har äntligen beställt den eller ja vi gjorde det i måndags så nu idag ska den komma!! :D Fast jag får den inte förens på Söndag då jag ska till mamma för jag ska ju på tävling då så då får jag den istället ;) Idag ska jag nog göra lite läxor ! :)Så nu måste jag avsluta detta inlägg för måååste gör dumma läxor :P
Herrå :)

Mitt rum:) hos pappa


Videoblogg:)


20.51

Är klockan nu men jag tog det som rubrik för att jag har brist på rubriker... :( Men ja iallafall idag har jag haft 2h drama i skolan det var faktist ganska kul! :P Imorgon harjag läxförhör på kemi har typ inte tränat något meen jag kan typ för de mesta allt , bara hopaps på att jag blir godkänd på de läxförhöret, för orkar inte plugga nu... :( Längtar till på Fredag och Söndag så himla mycket :D!! Men japp det var typ allt jag hade och säga! ;)
= En super lycklig tjej!!! :D
 

Kamera :D

Kom typ nyss innan för min dörr från teatern, Men nu ska jag berätta lite om vad som har hänt ocksåå :)! Idag efter skolan åkte jag och saga och min låsas pappa och skulle köpa min kamera och ett stativ! Vi åkte till Media markt men sedan när vi kom dit så vara det ganska dyra och så hittade inte jag den vi ville ha så då gick vi in på deras dator där allså vi fick låna den så då betällde vi den kamera som jag visade i ett förra inlägg den kameran som kom från netonnet så nu har vi beställt den så den kommer på fredag då! Så det blir ju toppen för att jag måste ju ha kameran tills på Söndag för då är det ju tävling så!! :D Så nu är det bara vänta.. :P Men vi köpte iallafall ett statiiv på media markt som jag tror är super bra den är ganska hög men det är ju bara bra tycker jag ;) Max höjden är 153, och de lägsta vet jag inte :) Det var min dag nu ska jag göra lite läxor :( Hejdåååååå see you later aligtor (staving?)
Så här ser mitt stativ ut som kommer att passa till videokameran :)

 
 

:)


Turridningen

För ungefär 2 h sedan kom jag hem från turridningen så himla kul!! Jag fick en häst som hette Vaka hon var så himla söt , fast lite trög.... Fast annars var hon super snäll och duktig vi red mycket i skogen och på ängar allsåå jag vill bara börja på riding är såååå himla ledsen för att jag inte får börja..! Men annars efter jag kom hem från ridingen så har jag läst typ 12 kappitel i min svenska läxa '' Cirkeln''. Men ja annars har jag inte gjort så mycket mer varit ute en del oxå eftersom det har varit så fint väder ;) Just nu sitter jag och chattar lite med Emelie :D Men ja det var detta inlägg så hejdåå ;) Saknar det varma sommardagarna.. :(

Skrämd!!

Just nu sitter jag och skypar med Emelie och hennes kompis :)! Det var inte sååå kul för att när jag skulle skypa med dom så skulle jag oxå spela ett spel och på det spelet blir man typ vetskrämd!!!!! XD Men aja idag har iallafall Elvira varit här! Så skoj hon sov över här och det var så himla kul allsååå! Vi garvade typ hela tiden!!! Vi tittade på två filmer som elvira hade tagit med sig!! :) Och jag kan inte fatta att från farsta till mig med tåg så tog det typ 1h och 30 min!!! Vi fattade inte vilket tåf vi skulle ta hem!!! xD Men det blev rätt till slut! :) Jag var med Alva Frida och Elvira i farsta centrum :) Och imorgon blir det tuttidning så då blir det nog inte så mycket bloggning! ;) Ska duscha nu så hejdå !! :)

Gött


Frisk!! :D

Nu så är jag frisk och har varit skolan idag :)!. Det var ganska kul jag gick bara till 12.20 sedan åkte jag och två till kompisar ner till centum för att jag skulle köpa en mössa :D För att så att man inte sitter där och sedan vill man så jätte gärna ha en mössa och så finns den inte det hände med mig förra året så nu! Behöver jag inte känna så igen ;) Imorgon så jag ska jag, alva elvira och frida troligtvis åka in till stan för att typ fixa och kanske shoppa lite :) Men det får ju kanske bli en snabbis för sedan ska jag jag köpa min videokamera och stativ :D!!! Men ja det var typ min dag! :D
 

Svaren


Sjuk o.o

Just nu ligger jag hemma här ! Och har super ont i mitt huvud och har inte sovit någonting för att det har varit så kallt ena stunden och andra stunden super varmt!! :( Så just nu mår jag inge bra!!! ;( Och sedan fick jag reda på en sak att man kan inte åka till netonnet och köpa videokameran.. :( Man måste betälla den så vi ska åka till heron city på media markt och se om vi hittar någon där!! Men ska nog ta och koka lite te nu men aja hejdååå :)
 

Tjudeluuu

Igår var det var det första teatern för denna termin så kul allsååå!! :D Jag kommer ha det varje måndag ja, för er som bryr er xD Men iallafall så idag har jag inte gjort så mycket, har varit i skolan tråkigt som vanligt och nu är jag ganska trött för att nu idag har jag haft 2 h drama i skolan, Visst det var kul men 2 timmar är lite väll mycket.... För att ha drama iskolan jag tycker mycket mer om Teatern som jag gå på fritiden sedan nu vill jag att tiden ska rulla på för på fredag ska jag till netonnet :D Och köpa en videokamera och ett stativ!! :D Åhhh längtar det kommer nog ett video inlägg dåå hihihi men ja det får vi se men ja hejdå bloggar mer imorgon :D

I helgen!! :D

Kommer jag att få en videokamera så himla glad fast jag vet inte vilket märke jag ska ha :/ Kommentera om just du rekomenerar ett märke som är bra!!! :) Men ja resultatet är:
Blixten:
Han hade en super bra fart och sprang impresimp hela banan, Han gick på 1+0!! :D
Videon kommer att laddas upp idag tror jag ;) Och frågestundens svar tror jag oxå kommer att laddda upp idag om det funkar :S
 Men ja det var allt jag har inga bilder från tävlingen :(
 
 

Tävling!!

Sorry detta inlägget läggs upp väldigt sent men jag ville bara säga att om 8 timmar är tävlingenn, jag vet att jag borde sova nu och det är precis det jag ska göra jag tror att jag tävlar med Blixten i 6 start i Mini, men är inte helt säkert på vilken plasts han ska starta men imorgon kommer iallafall resultatet men ja det var allt jag ville säga jag är så himla taggad , det ska bli sååå kul!! :D
Men ja hejdå! Och godnatt  <3

Lördags godis + Ikea

Nu blir jag så sur allsåå, jag har typ lagt upp 2 videosar men ingen av de har kommit upp :( Blir så himla ledsen när jag gör videosar och sedan gå de inte att ladda upp jag frå og gör ett nytt konto och försöka!! :( Men allafall så har jag varit på IKEA :D Det var kul jag fick inte så mycket men det komemr upp en video på vad jag köpta så om det nu går för jag orkar inte förklara!! :( Men nu ska jag nog äta så ja ni år helt enkelt se om någon vide kommer upp!!