Kommentar

Anonym säger: Är du nöjd med ditt utseende?
 
Jag svarar: Ibland är jag verkligen inte det men ibland har jag bättre självförtroende och tycker om mitt utseende. Oftast tycker jag att jag inte alls är nöjd!

Hur får man mer unika besökare?

Ja, ni kan läsa rubriken. Det har jag undrat typ hela tiden, ganska enkelt svar men jag är rätt korkad! Så jag fattar inte hur typ alla kan så få himla kända bloggar! själv har man typ 10 per dag! :P Så ni vet varför jag inte kanske bloggar så ofta för typ ingen läser min blogg, och får typ inga önskeinlägg! :(

Här behövs det uppdatering!

Hejhopp! nu kommer det lite uppdatering! ;)<3
 
Måndags: Då sov jag hos Sofie från söndagen till måndagen. På morgonen så var vi och tränade på friskis o svettis ett pass klockan 11 tror jag, sedan åkte vi hem till mig och så snackade vi lite och så skulle hon hem sen. Då ringde jag Elvira för hon hade undrat vad jag skulle göra på eftermiddagen då då kom vi överns att åka in till stan och fika typ ^^ Och dde gjorde vi också sen åt vi även middag på en resturang där också super mysigt <3
 
Tisdags: Då så åkte jag hem till pappa och så bestämmde jag mig för att åka och träna igen och det gjorde jag. Jag kom överens med Frida så åkte vi dit, Hade ringt Elvira också men inge svar. Sen när vi kom dit körde i ett pass som var skit enkelt, Sen så väntade vi in Elvira men det blev lite sent för hon var hos en kompis så hon hann inte så jag och Frida körde ett till pass det var att man skulle bli vigare ty, Jag tyckte det var jätte passande för jag vill bli vig! ;) Sen så åkte jag hem så jag vet inge mer men Jag antar att Frida och Elvira körde ett pass! ;) Så det var också en rikigt skojigdag.
 
Onsdags (idag): Idag så vaknade jag klockan 8, Så jag tog bussen typ vid tio. Idag så tränade jag ensam för ingen kunde på morgonen och jag är väldigt morgonpigg av mig så jag kom dit och körde ett pass och tog bussen hem, tycker det var en super bra start på dagen. Så kommer jag hem och så kommer jag på att jag inte har någon nyckel, så var utelåst i ungefär en halv timma sen kom farmor och lämnade nyckel så kom jag in, Sen nu idag lite senare så ska hela våran lilla familj gå på bio, super mysigt det brukar vi typ aldrig göra! ;)
 
Så nu har ni fått lite uppdatering! ;)<3  Hoppas ni också har haft ett super bra sportlov än så länge om ni har det denna veckan! ^^ Tråkigt att sportlovet bara är en vecka :( imorgon är det redan torsdag!
 

Halloj!

Hejsan! idag har jag varit i centrum, var bara tvungen att köpa några saker tyckte jag! Har inte haft så många unika besökare idag :( Inte så roligt! Men aja! Nu sitter jag hos Sofie vi ska göra ett youtubekonto tillsammans för vi tycker det är kul så titta gärna in våran kanal! ;) Hihi kanske kommer att ha en Giweway där när vi har fått mer pernumenater. :D Där kommer jag även att ladda upp haul videon! C:  
 
Så vill ni se vad jag har köpt där så får ni titta in där! Så kan ni även kommentera om ni vill! ;) Detta var en sabb uppdatering så ni vet!^^
 

Uppdatering

Tjenare alla söta bloggläsare, Idag så slutade vi tio i tre som vanligt typ. Efter skolan så drog vi hem till mig o Alva, Frida och Elvira. Så åt vi och snackade sedan var det bära av sig til friskis o svettis! Så tränade vi där i 90 min! Så himla skönt att komma igång med träningen har inte tränat på två hela veckor, typ. Sedan hade jag även HKK prov idag jag tror det gick hufsat bra!
 
Hoppas på ett C! Skulle vara kanon nöjd om jag fick det! Detta var typ min lycko vecka fick B i gymnastik, Blev godkänd på kemiprovet! Och så nu 90 min träning helt gratis! :D Känner mig i bra i form nu! Och så har jag fått proa plats denna vecka också med en kompis på en djuraffär i högdalen, kan inte bli bättre vecka enligt mig. :D Skulle vara ännu roligare om jag kunde tävla imorgon men såklart ska man bli sjuk! :(
 
Så då får det bli senare! Sen är det Stiftelsen konserten om 20 dagar kvar till Stiftelsen!! :D :D :D  Jag började räkna ner från 140 någon ting tänk att jag har räknat ner i typ 120 dagar haha! :P
 
Och en ny header!! :D

Kanindag^^


Godnatt!

Hejsan! Glömde att berätta att vi hade gympa idag och då så skulle vi göra en mattserie som man skulle redovisa, för att se så vi har hängt med och det var så himla kul att göra de för jag fick först ett D sedan sa han kan du stå på händer nästa vecka så blir det ett C. Och jag kände mig jätte nervös gör hade inte tränat alls på de och så idag när vi skulle redovisa så tänkte jag jag skiter i handuppstående! För jag komme r inte att klara det sedan när jag var klar så sa han vad jag fick och då fick jag ett B jag är så himla glad!!!

Mitt första B! Så nu fick jag B i gymnastik i jumpa riktigt roligt!!😃😃😃😃 Så glad!!

Ska sova nu men vi hörs imorgon antar jag!😃😃


Nu är jag tillbaka!

Hejsan svejsan, nu är jag tillbaka och har nyss fått en ny header och massa önskemål väldigt roligt! :) Så någon dag här fram över kommer det att komma en '' Follow me Around''  en heldag, Dvs att jag kommer att filma en heldag. Fast kommer nog att få klippa hela tiden då för att den inte ska bli så himla lång för det kommer vara jätte tråkigt! Skulle jag tycka iallfall :).
 
Idag så gick vi bara till 12 och idag blir det konfermation också roligt roligt! ;) Och ihelgen är det tävling igen jätte kul har inte tävlat på länge så det blir mycket roligt det med!  Då blir det lätt x2 Så ingen mini blir det men det är bra, för det är utomhus nu också inte i ett ridhus! ;) 
 
Skönt att det bara blir ett prov denna vecka hade ju So prov i Måndags det gick bra hoppas jag! ^^ Och nu på fredag blir det hemkunskapsprov! ;) Det måste jag verkligen plugga till! Så måste gå nu men vi hörs kanske lite senare! ;)<3 Kanske ett blogginlägg från mobilen om jag hinner!:)
 

Godnatt

Snart är det godnatt, för mig iallfall! Imorgon är det fredag det betyder att då kommer min nya header upp! Super kul att få lite stämning i bloggen!;-) Och sedan är det än som har önskat så det kommer att komma en video ; Att kommer att göra en video om en heldag som ni får följa mig😝Hoppas att den blir uppskattad!
Imorgon var det tänkt att jag skulle träna men det kommer inte att bli så för har inga pengar och hittar inte mitt kort! Friskis o Svettis kortet allså!;-( så det blir Inge av med det får träna nästa vecka!!

Dessutom har jag två prov nästa vecka också! Bajs^__^ Hatar prov!!!

Men nu blir det tack och adjö för idag ses i nästa inlägg!👍👍👍


Läxor och m.m

Hejsan hoppsan! I fredags drog jag på läger med min Konfermationgrupp plus en annan grupp! Och det går inte att beskriva så mycket nämnare jag har kommit alla där! Så kul, jag har lut att bara göra om det här känner jag!;-) Bloggar just nu på mobilen.. Så har inte tillgång till datorn ännu för måste verkligen plugga!;-(

Skolan börjar ju som vanligt imorgon Ojusste headern är påväg så att ni vet!😃😃😃 Den kommer nog upp i veckan! Sedan kommer det även en video som en person har önskat och det är så kul att någon önskar något!;-) Men måste fortsätta plugga nu men vi ses i nästa inlägg😃😃


Hejsan


Hejsan!!;)

Hejsan hoppsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg! Förlåt ännu en gång för ingen bra uppdatering hade tänkt att göra en ny blogg! Fast ska ha kvar denna men jag tänkte en kaninblogg😃😃 Ihelgen ska jag på konfa läger det ska bli otroligt roligt!;-) Hoppas jag blir frisk till dess men det tror jag! Idag hade jag kemiprov hoppas det gick bra! För det kändes som jag kunde det bra. Idag om jag orkar ska jag städa till kaninerna det behövs!😌 Och sedan om de har lust ska de få komma ut i koppel!😌 Sedan har ju min header inte kommit upp så ska försöka ta tag i det!

För det är Inge kul att blogga när jag inte är nöjd med själva bloggen!!;-) Follow me på instagram gärna där heter jag flingoplingo där blir det för det mesta uppdatering hela tiden eller ja lättare sht oftare💗 Här blir det en bild!


Uppdatering då titta!!!