Lurvis!

Så himla kul nu har du varit med mig i 5 år! Och det är så himla kul! Grattis till dig finaste vän! Jag har alltid älskat dig även när du har haft dina utbrott! C: <3 Som jag har varit livrädd för att du ska bita mig men du har aldrig bitit mig du har bara markerat! ^^ Och det har varit så himla kul är så glad att du har funnits där när jag har varit ledsen och du har stöttat mig! Du har gjort mig glad helt enkelt! <3 Är så glad att du ännu lever och att du lever så länge så möjligt! Jag uppskattar dig verkligen! <3 Love you!! Tiden har gått så fort det kändes som jag fick dig igår! <3
 
2008
 
 
2012
 
 
 
P.s hennes pläs är så tjock så att hon ser jätte rund vilket hon inte är :P! ;)
 
 
 
 
 

Tävling


Träning


Tisdag

Snart är veckan slut tänkte jag skriva men det är den inte alls, haha! Vill ni att jag ska göra fler videobloggar eller vad tycker ni?
Hursomhelst så hoppas jag att det gick bra på fysikprovet vi hade idag, hade tränat ganska mycket men endå inte så mycket som jag skulle ha pluggat hade jag bestämmt mig för! Igår fick vi ett helt block med olika gymnasium jag tror att jag har bestämmt mig. Så då hoppas man bara på att man kommer in.. Men som tredje hands val vet jag inte riktigt men det är ett helt år kvar men tiden går fort så snart står man väll där som ett frågetecken om man inte kommer in på det man ha sökt till, och det vill jag inte ska hända så nu har jag ett helt år på mig innan det är dags 😃💖!
Så att ni vet lite hur det ligger till💞


Halloj

Today är det måndag vilket innebär en ny vecka! Men det som jag fick höra idag är att vi kommer bara gå i skolan typ 14 dagar så kommer vi att jobba sen sista vecka är det chill! Vilket är väldigt bra ^^ Orkar inte med skolan längre... Men nu är det som sagt bara att hålla ut och tänka på att sommarlovet kommer snart ^^ Kommer kanske inte bli världens roligaste sommar pga Takida inte kommer att ha någon sommarturén tydligen väldigt väldigt dumt om jag får säga det, Nu när jag liksom älskar de och Stiftelsen får då nöja mig med att lyssna på de på Spotify men det kommer intee vara lika kul! :(
Men det som är ganska bara är att kanske jag och Johan ska åka och se Stiftelsen :D Kommer inte ihåg vart men det skulle vara super kul! Sen kommer ganska många kaninhoppningar också så det är roligt det med! :D Vill ni ha en video på vad jag ska göra meer detaljerat får ni kommentera :D En

Landet


Lite försenat inlägg..

Inlägget jag skrev i onsdags kväll, kom upp nu idag. Det är för att min bloggapp här på mobilen håller på att knasa sig! Så det är lite jobbigt men så att ni vet!

Idag gick jag inte till skolan pg av att jag hade magknipe eller hur de stavas! Och har typ inte kunnat sova nåt inatt så nu idag blev jag hemma från skolan! 😶 Igår så var jag hos Tindra och vi gjorde en hel del läxor! Vilket var värdigt skönt att ha avklarat nu.. Inte långt kvar nu så det gäller att för mig nu kämpa in i det sista!
Om två veckor imorgon så är det bergadagarna vilket ska bli väldigt kul att tävla då! Men kommer tävla nästa helg också i Hågelby :D!
Känns som jag inte har tävlat på 100 år som sagt! Men det var allt jag hade att säga hoppas ni får en bra dag, det ser iallfall ut som att de blir fint väder idag :) aja men vi hörs hejdåå!


Planer

Det här blir ett ganska sent inlägg, eftersom typ hela dagen idag har gått åt till kulturcafet i skolan, först tänkte jag att det skulle bli super tråkigt men den tanken försvann när jag vid scenen! 😊 Det var skönt det! Fast det var så varmt där inne då, så höll på att dö av värmen haha:)

Lite om min dag berättar mer imorgon! I helgen ska jag ha en liten Konfermations fest hemma hos namn för de ska fira mig då på söndag!:D men aja hejdå👌


Ett år

Jag ska försöka förbättra mig! det bli bara så jobbigt för nu har min bloggapp slutat fungera och det är så jobbigt! Snart är det sommarlov vilket jag har sätt fram emot myckte länge!! Har planerat typ nästan hela mitt sommarlov :)Nästa helg sa jag tävla vilket ska bli så himla kul!
 
Känns som o jag inte har tävlat på 1000 år, juste en till sak nu i juni på berga dagarna har jag då tävlat ett helt år! :D Och nu i maj har ja kännt Emelie i ett år hjäälp vad tiden går fort och snart ett till år hr gått sen jag började gilla världens bästa band Takida och Stiftelsen! ^^
 
Vill resa utomlands snart var också ett år sedan jag gjorde det haha!  :( Tiden har gått förfort kan man ju lungt säääga!! :P haha nu känner jag att allt har hänt nästan på ett år! ;)
Aja nu ska jag duscha hoppas ni harhaft en toppen dag, som jag inte har riktigt haft ellr ja vi hade oringentering och det va int de roligaste tycker jag :( Men det var allt hörni så vi hörs imorgon hoppas jag! :D
 
 

Konfirmation


Halloj i stugan!

Rubriken är inte världens bästa men aja, tänkte säga att nu har jag andra dagen av de 4 dagarna! Och det är sås himla skönt plus att det är jätte varmt ute!! Vilket tyder på att sommaren är på väg! Tummen upp säger jag bara och har planerat väldigt mycket på mitt sommarlov, resor, läger och mycket annat skoj vill ni veta vad jag ska gör så kan jag kanske göra en video om någon vill det förstås.
 
Hade en del läxor, men har faktiskt hunnit med alla nu för en gångs skull! Imorgon ska jag vara i kyrkan på förmiddagen och på eftermiddage ska jag nog köpa avslutningsklänning och konfermationsklänning. :) så det är det jag ska göra!

Uppdatering


Skola...

Fast vi går bara i skolan i 3 dagar så himla chill!! Precis efter Praoen så tänk att nästa månad är det juni!! Super bra och det betyder så himla mycket för mig sommarlovet!! Har planerat väldigt många saker!! 😀😀 igår gjorde jag klart alla läxor, och är även i min boken som jag läser på sidan 150! Det är mer en grymt! Kommer blogga mer sen idag för att göra ordning några saker!! 👌
Så vi hörs lite senare


Tingeling


1 maj

Nu är det första maj, så snart blir det äntligen sommarlov så himla gött. Då ska det bli av de som jag inte gjort på andra sommarlov.

Så nu jäklar säger jag bara, så det ser jag verkligen fram emot💕 Valborg var det idag jag firade det med Sofie! Måste verkligen sova vi hörs senare idag tänkte jag säga😄 för nu är det ju redan ännu än ny dag👌