Tränat :)

Idag har det varit en ganska lugn dag, Emelie sov ju över här och det var bland annat super skoj! Sen gick hon hem, så tog jag det lungt en stund sen cyklade  Sofie hit så satte jag på mig träningskläder och så cyklade vi dit till Friskis och Svettis, så körde vi ett pass sen cyklade vi hem igen och då började det att snöa vilke inte var så himla kul tycker jag för jag vill ju ha VÅR!
Inte snöö men det var skönt att komma hem så då tog jag ett varmt bad och chillade och snart ska vi äta och jag ska även läsa ut en förbaskad bok som ska vara ut läst efter Påsklovet...  Imorgon blir det skola inte det rolgaste så börjar alla proven igen, har redan fått veta att det ska vara prov två veckor efter påsklovet.
Men jag ville bara säga att jag lever, hehe har ju inte bloggat på två dagar tror jag.
 Det här var lite kort uppdatering, har även rensat min garderob nu så att det ser ut som '' Hej kom och hjälp mig'' Och imorgon tror jag et är genrep på teatern, men är dock inte så säker de är kanske nästa  gång, det är iallfall typ någon gång kvar sen är det Teaterföreställning :) Men ja. Så hejdå vi ses i nästa inlägg :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback